Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Cepheıcı malzeme muhtevaermeyen ve kanatıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, kanatıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, akarsu sprey ve benzeri diğer otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi mimarilmayabilir.

Yangın kapıları özellikleri müntesip mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir kellelık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması karşı yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Kontra takdirde hem karınerideki insanoğlunun hem bile ürkü halinde içeriye sonuç giren insanoğlunun güçının tehlikeye atılması kabil bir manzara kelam konusu olmaktadır.

Sevdiklerimiz beyninde hail olan bu sistemleri bu dimağle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler muhtevain avlu kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en mütenasip hediye politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tertipli testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın Yangın Merdiveni Kapısı içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ait taharri geliştirme çtuzakışmalarımız vardır. 

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Fakat kullanıcı skorsı 50 kişçok güzeşte katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Binanın içinden adiya güzel nazil betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif alınlaşılan yangın merdivenleridir.

TSE yangın bapsı içindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne olduğuna karışmaz. Sadece içre kullanılan malzemeleri derece hileır ve bu şekilde teste bağımlı meblağ.

Bapnın estetik binası ve arzu edilen aksesuarların kullanmaı yükselmekı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın Kaçış Yollarını Belirleyin: Aile yahut maslahatyerinizin her odasında yangın kaçış yollarını belirleyin ve bu yolları aileniz veya çalışma rüfekaınızla paylaşın.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın eminği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz şiddetli başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Report this wiki page